citroner - ikke for hårde6 citroner - ikke for hårde
2
dåser
tun i olie2 dåser tun i olie
2
spsk.
kapers2 spsk. kapers
1
lille
revet rødløg1 lille revet rødløg
1
lille fed
knust hvidløg1 lille fed knust hvidløg
Salt Salt
peber peber
Fransk sennep efter smag Fransk sennep efter smag
15
hakkede stenfri oliven15 hakkede stenfri oliven
3
spsk.
flødeost3 spsk. flødeost
Citronsaft efter smag Citronsaft efter smag
Purløg til pynt Purløg til pynt
Opskrift:
Skær et låg af citronerne og grav indholdet ud med en ske.
Tunfisken dryppes af og moses sammen med det øvrige. Kom flødeosten i til sidst og smag til med citronsaft.
Kom tunfyldet i citronerne, og pynt med purløg. og rødløg.
Servér med brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14848 gange, og udskrevet 538 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 prøv at forme tunmoussen til ruller og tril dem i ristede mandel- eller nøddeflager. Det er bare en lækkerbisken. Anrettes på strimlet blandet salat og serveres med flûtes
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider