Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lamme- og abrikosspid

Lamme- og abrikosspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.lammekød
200 g.courgetter
4 abrikoser, evt. tørrede
4 store champignoner
1 dl.rasp
1 spsk.persille, hakket
 
 Marinade:
1 fedhvidløg
2 dl.hvidvin
4 spsk.olie
2 tsk.salt
 peber, friskkværnet
 
0.25 tsk.tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
1 spsk.hakket persille
1 tsk.sukker
 


Opskrift:

Pil og hak hvidløget og bland det med vin, olie, salt, persille og sukker.

Skær kødet i terninger á 3-4 cm og bland det i marinaden. Lad det stå tildækket og koldt 2-3 timer.

Skær de rensede courgetter i skiver. Skær de friske abrikoser i halve og fjern stenen. Tørrede abrikoser lægges i vand et par timer. Skær champignonerne igennem i halve eller kvarte.

Bland raspen med hakket persille i en plastpose.
Tag kødet op af marinaden og dup det fri for væde. Kom det i posen og bland, til kødet er ensartet paneret.

Sæt kødet på spiddene sammen med courgetter, champignoner og abrikoser. Steges 10-12 minutter og vendes jævnligt undervejs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5768 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu