Nøddelagkage 04

Nøddelagkage 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Edith

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
3 æg
175 g.sukker
50 g.hvedemel
50 g.kartoffelmel
50 g.finthakkede valnødder
 
 Creme:
100 g.blød nougat
2 æggeblommer
3 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 valnødder
 
Opskrift:
æg og sukker piskes grundigt, og de øvrige ingredienser kommes i dejen.
heraf bliver 2 lagkagebunde der bages 25 min v. 200 grader.

blød nougat opbevaret ved stuetemperatur røres sammen med æggeblommer. Fløden piskes til flødeskum, og blandes i nougaten.

Lagkagebundene lægges sammen med halvdelen af nougatcremen. Resten af cremen smøres ovenpå kagen, og den pyntes med valnødder.

Tips:

lagkagen er særdeles fryseegnet


karakterer:
Opskriften er vist 5412 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu