æg og sukker piskes grundigt, og de øvrige ingredienser kommes i dejen.
heraf bliver 2 lagkagebunde der bages 25 min v. 200 grader.
blød nougat opbevaret ved stuetemperatur røres sammen med æggeblommer. Fløden piskes til flødeskum, og blandes i nougaten.
Lagkagebundene lægges sammen med halvdelen af nougatcremen. Resten af cremen smøres ovenpå kagen, og den pyntes med valnødder.
Tips:
lagkagen er særdeles fryseegnet
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5139 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider