Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Banankage med kokosglasur

Banankage med kokosglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt af : DB

Indsendt :



Ingredienser:
 Kagen:
225 g.smør
460 g.sukker
4 æg
5 modne bananer
50 g.havregryn
1.25 dl.kærnemælk (almindeligt mælk kan bruges)
0.5 tsk.salt
2 tsk.natron
2 tsk.vanille
375 g.hvedemel
 
 Glasuren:
150 g.smør
150 g.revet kokos
150 g.sukker
6 spsk.fløde
3 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
1. Det smeltede smør piskes godt sammen med sukker i en skål.

2. Tilsæt æggene ét ad gangen.

3. Mos bananerne og kom dem i skålen sammen med havregrynene.

4. Hæld kærnemælken i.

5. Bland mel, natron, vanille og salt sammen, og rør det hele i dejen.

6. Kom dejen i en smurt ca. 40x40 cm bradepande.

7. Bages i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader (180 grader hvis varmluft)

Glasuren:
Alle ingredienserne blandes sammen i en gryde, og varmes op under omrøring. Lad massen få et opkog, og smør det forsigtigt jævnt over den varme kage.

Når glasuren er jævnt fordelt, sættes kagen tilbage i ovnen og bager videre i ca. 15 minutter, indtil kokosglasuren er gyldenbrun.
Kagen tages ud og svaler af, indtil kokosmassen er størknet.

Tips:

Jeg bagte kagen uden æg og kærnemælk, på grund af mangel på dette. Det fungerede alligevel fint, og kagen smagte fantastisk. TIP! Hvis man har svært ved at smøre glasuren på kagen uden at ødelægge kagens overflade, kan man bruge en ostehøvl, som er dyppet i kogende vand. Det gør glasuren langt lettere at smøre ud :-)


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8969 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu