blandede frugter, årstidens bær, friske eller frosne50-75 g. blandede frugter, årstidens bær, friske eller frosne
Opskrift:
Kom jordbær, sukker og citronsaft i en foodprocessor eller blender, og purér. Si og stil jordbærsaucen i køleskabet.
Varm ovnen op til 180 grader.
Skær et kryds i toppen af hver fersken og stil dem i et ildfast fad. Kom en smørklat på hver og drys sukker over. Bag dem 20-25 minutter, eller indtil de er bløde. Tag dem ud af ovnen og afkøl.
Fjern skindet, halver ferskenerne og fjern stenene. Kom kødet i en foodprocessor eller blender og purer det sammenmed vinen. Smag evt til med lidt sukker. Stil suppen på køl i mindst 2 timer, gerne natten over.
Server suppen i afkølede skåle Øs lidt jordbærsauce over suppen og pynt med frisk frugter og bær
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4539 gange, og udskrevet 92 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider