Kold ferskensuppe

Kold ferskensuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Snaphanen75

Indsendt :      Red :
Kold ferskensuppe, billede 4 Kold ferskensuppe, billede 1 Kold ferskensuppe, billede 2 Kold ferskensuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Jordbærsauce:
250 g.jordbær
2 spsk.sukker
1 spsk.citronsaft
 
800 g.ferskener
0.5 dl.hvidvin (f.eks. Riesling)
 
50 g.skovbær, frost
 
Opskrift:
Jordbærsauce:
Kom jordbær, sukker og citronsaft i en foodprocessor eller blender, og purér. Si og stil jordbærsaucen i køleskabet.

Fjern skindet, halver ferskenerne og fjern stenene. Kom kødet i en foodprocessor eller blender og purer det sammenmed vinen. Smag evt. til med lidt sukker. Stil suppen på køl i mindst 2 timer, gerne natten over.

Server suppen i afkølede skåle Øs lidt jordbærsauce over suppen og pynt med frisk frugter og bær





karakterer:
Opskriften er vist 6545 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu