Fisk:
Rødspættefileterne rulles fra hoved mod halen med bensiden ud. Lægges i et ovnfast fad med låg. Fordel ærter, kvarte champignons, små blomkålsbuketter, tomattern og rejerne over rødspættefileterne. Krydres med salt og peber. Frisk dild klippes over retten.
Sauce:
Hvidvin, smør, dijonsennep og mangochutney koges sammen og hældes over retten.
Placeres i bunden af ovnen ved fuld varme 250-275 grader, i ca. 35 minutter.
Serveres med Flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18731 gange, og udskrevet 464 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider