masser salt (efter behov) masser salt (efter behov)
Opskrift:
Fjern kødet fra kernerne og skyld dem. Læg dem op på en bageplade, og drys de forskellige ting på. Bag dem ved 100 g. indtil de er gyldne og sprøde. De er meget lækre :D
Tips:
Pas på ikke at bage dem for meget
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 7904 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
miiggg - 2009-10-25 16:36:29 De er super gode, og dejlig sprøde... der ikke komme for meget salt på... bag dem bag dem og bag dem
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider