Toskansk Æblekage

Toskansk Æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Katrine Jeppesen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 æg
300 g.sukker
100 g.smeltet margarine
100 g.hvedemel
1 tsk.Vaniljesukker
1 tsk.bagepulver
4-6 æbler- skrælles og skæres i tynde både
 
Opskrift:
æg og sukker piskes sammen, tilsæt det smeltet margarine, mel,vaniljesukker og bagepulver. Det hele røres til en tynd dej.

Æblerne røres i til sidst med dejskraber. Dejen hældes over i en form og drysses med kanel.

Bages i ovnen ved 180 grader ved varmluft i ca. 40 man når den er har været i ovnen skal den køles ned.


karakterer:
Opskriften er vist 7084 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu