god mørk chocolade (minimum 70% cocoa), fint hakket250 g. god mørk chocolade (minimum 70% cocoa), fint hakket
60
ml.
varmt kogt vand60 ml. varmt kogt vand
250
ml.
piskefølde250 ml. piskefølde
1
tsk.
vanilie1 tsk. vanilie
Opskrift:
1) Put marshmellows, smør, chokolade og vand i en tykbundet gryde
2) smelt over svag varme
3) stilles til afkøling
4) pisk fløde og tilsæt vanilie
5) rør choko i fløden
6) puttes i serveringsglas og spis
Tips:
kan tilsættes ekstra smag såsom karamel, kaffe og appelsin, det er fantasien der sætter begrænsningerne
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14356 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
lisa johannesen - 2012-02-26 05:42:26 den er god og lækker
anonym - 2010-09-19 16:38:50 den ret bliver sat på prøve i aften!!!! dadadammm!!!!!
annette - 2010-04-23 12:09:13 Dette kan ikke kaldes en mælkefri dessert, idet der er fløde i - dvs så længe der er ingredienser som - smør, margarine,mælk,fløde etc
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider