Hjemmelavede kødboller/suppeboller

Hjemmelavede kødboller/suppeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.skinkekød- hakket 2 gange
1 dl.hvedemel
1 dl.fintrevet løg
1 stort æg
0.5-1 dl.mælk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Farsen røres som alm. frikadellefars. Stilles koldt min. 1 time. En større gryde med rigeligt vand koges op med 2 spsk salt. Farsen fyldes i gammeldags bollesprøjte eller kræftig frysepose hvor et ca 1 cm stort hjørne klippes op. farsen presses ud og skæres af med kniv, som jævnligt dyppes i varmt vand, i små fine boller. Kog max 20 af gangen i ca 3 minutter. Kan formes til større kødboller som er fantastiske til boller i karry.





karakterer:
Opskriften er vist 29617 gange,
og udskrevet 665 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-13 11:37:06
Når er er hakket magert kød fra skinken, så hedder det skinkekød!!

  -   2009-10-21 08:59:23
hedder det ikke svinekød ? og ikke skinkekød? (: