Hjemmelavede kødboller/suppeboller
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres som alm. frikadellefars. Stilles koldt min. 1 time. En større gryde med rigeligt vand koges op med 2 spsk salt. Farsen fyldes i gammeldags bollesprøjte eller kræftig frysepose hvor et ca 1 cm stort hjørne klippes op. farsen presses ud og skæres af med kniv, som jævnligt dyppes i varmt vand, i små fine boller. Kog max 20 af gangen i ca 3 minutter. Kan formes til større kødboller som er fantastiske til boller i karry.
|
|
|
Opskriften er vist 29940 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer rikke - 2011-12-13 11:37:06 Når er er hakket magert kød fra skinken, så hedder det skinkekød!! anonym - 2009-10-21 08:59:23 hedder det ikke svinekød ? og ikke skinkekød? (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne