Creme freche, ketchup, citronsaft, salt/peber og frisk hakket dild røres sammen. Advokadoerne flækkes og kødes fjernes fra skallerne. Skæres i tern og røres i dressingen. Den røgede laks skæres i strimler - gem lidt til pynt -og vendes i. Anrettes på sprød salatmix og pyntes med tomater, dildkviste, citronbåde og evt. laksestrimler. Serveres med lunt flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 27371 gange, og udskrevet 929 gange.
Kommentarer
- 2011-02-13 13:44:18 Kan kun tilslutte mig Birthe, den vakte stor glæde som forret... Smager skønt...
Birthe - 2010-04-06 13:42:03 En rigtig dejlig velsmagende salat - både til frokost og forret.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider