stor tsk. bagepulver (10 g)1 stor tsk. bagepulver (10 g)
1
stor tsk. vanillesukker (10 g)1 stor tsk. vanillesukker (10 g)
30
g.
kakao30 g. kakao
120
g.
chokoladestykker (lys, mørk, mælk)120 g. chokoladestykker (lys, mørk, mælk)
Opskrift:
Bland tøringredienserne sammen, og sigt det over i en skål. Tilsæt æg, mælk og margarine. Rør til dejen er blank og uden klumper.
Ovnen varmes op til 175 grader.
Dejen hældes i 6 store muffinsforme (evt. en muffinsbageplade). Bages i 15-20 min. Da de er meget saftige og da der er chokolade i vil der hænge "dej" fast på pinden, hvis sådan en bruges for at tjekke om kagen er bagt.
Pyntes med glasur.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(41 stemmer)
Opskriften er vist 29087 gange, og udskrevet 593 gange.
Kommentarer
- 2016-02-15 16:41:57 Super men også god uden chokolade stykker
- 2015-06-17 14:24:21 De blev kanon gode.. Lige som dem man køber, jeg gav dem 15 min i varmeluft 175 grader...
Bliver bestem lavet igen😃
bageren - 2012-05-07 19:39:48 Jeg kan se at kogebogen ikke har rettet opskriften som jeg har skrevet ind. Der skal ikke kakaomælk i kagerne. Der skal tilsættes 30 g kakao plus 120 g chokoladestykker (lys, mørk eller mælkechokolade). Ellers bliver det jo en meget tynd dej.
- 2011-09-03 08:41:47 I steden for kakaomælk forøges mælken med 20 g og 3 spiseskefuld kakao
Søn på 10 år - 2011-04-22 06:40:46 Hej
Søn kunne selv blande og piske tingene sammen, med mor's hjælp - kagerne blev rigtigte gode især det krymmel glasur og de kan holde sig i flere dage + fryses uden glasur og krymmel
Guf
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider