Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokolade muffins, saftige og med chokoladestykker

Chokolade muffins, saftige og med chokoladestykker , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Bageren

Indsendt :



Ingredienser:
180 g.mælk
125 g.hvedemel
50 g.oliemargarine
100 g.sukker
1 æg (50 g)
1 stor tsk. bagepulver (10 g)
1 stor tsk. vanillesukker (10 g)
30 g.kakao
120 g.chokoladestykker (lys, mørk, mælk)
 
Opskrift:
Bland tøringredienserne sammen, og sigt det over i en skål. Tilsæt æg, mælk og margarine. Rør til dejen er blank og uden klumper.

Ovnen varmes op til 175 grader.

Dejen hældes i 6 store muffinsforme (evt. en muffinsbageplade). Bages i 15-20 min. Da de er meget saftige og da der er chokolade i vil der hænge "dej" fast på pinden, hvis sådan en bruges for at tjekke om kagen er bagt.

Pyntes med glasur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (41 stemmer)

Opskriften er vist 28895 gange,
og udskrevet 585 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-02-15 16:41:57
Super men også god uden chokolade stykker

  -  2015-06-17 14:24:21
De blev kanon gode.. Lige som dem man køber, jeg gav dem 15 min i varmeluft 175 grader... Bliver bestem lavet igen😃

bageren  -  2012-05-07 19:39:48
Jeg kan se at kogebogen ikke har rettet opskriften som jeg har skrevet ind. Der skal ikke kakaomælk i kagerne. Der skal tilsættes 30 g kakao plus 120 g chokoladestykker (lys, mørk eller mælkechokolade). Ellers bliver det jo en meget tynd dej.

  -  2011-09-03 08:41:47
I steden for kakaomælk forøges mælken med 20 g og 3 spiseskefuld kakao

Søn på 10 år  -  2011-04-22 06:40:46
Hej Søn kunne selv blande og piske tingene sammen, med mor's hjælp - kagerne blev rigtigte gode især det krymmel glasur og de kan holde sig i flere dage + fryses uden glasur og krymmel Guf