Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små rejegeléer

Små rejegeléer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.pillede rejer
250 g.ærter
 Klippet dild efter smag
½ dl.fiskebouillon
½ dl.hvidvin
 Skal og citronsaft efter smag
6 bladehusblas
4 salatblade
1 citron
 


Opskrift:

I bunden af 4 portionsskåle lægges lidt friskklippet dild. Fyld halvt op med rejer, og helt op med ærter.

Bouillonen koges op, og smages til med hvidvin, salt og citronsaft. Husblasen lægges i koldt vand i 5 min., krammes hårdt og smeltes i den lune bouillon. Lad det afsvale lidt.

Hæld bouillonen i skålene, til ærterne er helt dækkede. Stil geléen i køleskabet et døgs tid.

Vend geléen ud på et fad, og anret med salatblade og citronbåde.

Servér med en snepsdressing rørt sammen af creme fraiche, senep, og klippede krydderurter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6038 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu