Små rejegeléer

Små rejegeléer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.pillede rejer
250 g.ærter
 Klippet dild efter smag
½ dl.fiskebouillon
½ dl.hvidvin
 Skal og citronsaft efter smag
6 Husblas, blade
4 salatblade
1 citron
 
Opskrift:
I bunden af 4 portionsskåle lægges lidt friskklippet dild. Fyld halvt op med rejer, og helt op med ærter.

Bouillonen koges op, og smages til med hvidvin, salt og citronsaft. Husblasen lægges i koldt vand i 5 min., krammes hårdt og smeltes i den lune bouillon. Lad det afsvale lidt.

Hæld bouillonen i skålene, til ærterne er helt dækkede. Stil geléen i køleskabet et døgs tid.

Vend geléen ud på et fad, og anret med salatblade og citronbåde.

Servér med en snepsdressing rørt sammen af creme fraiche, senep, og klippede krydderurter.


karakterer:
Opskriften er vist 6832 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu