Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lyon d'or

Lyon d'or, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Lyon d Lyon d Lyon d Lyon d
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.kartofler
2 gulerødder
1 porre
 
1 glashele champignon
0.5 dl.sorte oliven
0.5 dl.grønne oliven
100 g.Grønne ærter
1 tomat
 
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartofler og gulerødder skrælles og turneres, porren skæres i ca. 5 cm. Stykker. De tre grønsager koges mørre.

Smør smeltes på en pande og de kogte grønsager lægges herå og ristes let. Tilsæt champignon, oliven og grønne ærter og varm det hele godt igennem.

Til slut tilsættes det skivede tomatkød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6664 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-03-23 10:51:38
Med sorte oliven menes modne oliven, ikke de viste, det er grønne der er farvet, de smager ikke godt

Steen  -  2015-07-19 10:15:52
Det er kartofler som er formet med en lille kniv f.eks som en stor oliven med 6-8 kanter. Dette gør man af flere grunde, Det ser godt ud og det bliver ens stege/kogetid

ingrid  -  2014-04-03 21:55:56
Hvad betyder turnrres????