Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mias choko- kakaokage

Mias choko- kakaokage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja den er fryseegnet

Indsendt af : Mia nielsen

Indsendt :


Mias choko- kakaokage, billede 4 Mias choko- kakaokage, billede 1 Mias choko- kakaokage, billede 2 Mias choko- kakaokage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dejen:
250 g.smør/margarine
500 g.sukker
4 æg
7.5 dl.hvedemel
1 dl.kakao
4 tsk.vanilliepulver
4 tsk.bagepulver
250 g.bæger cremefraise
2.5 dl.matilde kakaomælk
200 g.hakket mørk chokolade
 
 Glasuren:
3 spsk.kakao
200 g.flormelis
2 spsk.blødt smør
2 tsk.kanel
½ dl.sødmælk
 
Opskrift:
Dejen:
pisk smør og sukker sammen til det bliver en luftig blanding, derefter kom et æg i ad gangen. kommel, vanilliepulver og bagepulver i, derefter kom kakao, cremefraise og matilde kakaomælk skiftevis i blandingen. Og til sidst kom det hakkede chokolade i.

Glasuren :
kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (28 stemmer)

Opskriften er vist 27706 gange,
og udskrevet 208 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-04-01 13:35:50
en dejlig kage

  -  2014-03-18 16:08:58
Hvornår skal hvedemelen i?

Maria  -  2013-12-16 18:42:26
Den er simpelthen fantastisk lækker, og den kan umulig blive tør. Dejlig svampet og lækker.

Matte  -  2010-06-01 08:16:16
Kan bages i lille bradepande i ca 45 min ved 180 grader. God chokoladekage, også uden glasur.

  -  2010-04-07 11:59:34
bagetid og grader??