mælkechokolade til overtræk50 g. mælkechokolade til overtræk
Opskrift:
Anvend foodprocessor:
Bland sukker og margarine. Bland derefter mel, vanillesukker og bagepulver i. Hæld mælken i, i en tynd stråle, imens dejen bliver rørt rundt. Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær dem derefter i mindre stykker og bland dem op med resten af dejen i foodprocessoren til æblerne er hakket/most fint. Hæld dejen i en smurt springform.
Bages i ca. 55 min. ved 175 grader, på næstnederste rille. Lad kagen afkøle og kom smeltet chokolade på som overtræk.
Tips:
Æblerne kan erstattes af 1 most banan.
OBS: Hvis der anvendes håndmixer, skal margarinen have stuetemperatur og æblerne rives fint i dejen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18891 gange, og udskrevet 200 gange.
Kommentarer
Mie - 2016-03-13 19:42:40 Super nem opskrift - jeg stod også lige og manglede æg - og havde en masse halvsure æbler liggende.
Jeg har brugt 120 g sukker, altså 30 g mindre og tilsat kanel, kardemomme og hakkede valnødder. Og chokoladen undlader jeg også, jeg er mere til flødeskum, creme fraise el flødeostecreme.
Overvejer om man kan putte lidt revne gulerødder i også?
Og resultatet - det er i ovnen lige nu jeg venter i spænding.
- 2011-09-12 18:08:34 Jeg er super spændt !!! Den lyder go', især udfra kommentarene :)
Fie Andersen - 2011-02-23 19:12:27 Dejlig kage - saftig og sprød på samme tid - og så med chokolade UUUHMMMM !!
Mig - 2011-01-13 09:30:58 Er der ikke et billede af æblekagen?
Mia - 2010-09-18 15:32:32 SUPER LÆKKER !! Kom kun 1 æble i dejen og det blev super, nærmest en tærte. Sprød og lækker kant. Perfekt med chokoladen på toppen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider