kyllingebryst i terninger150 g. kyllingebryst i terninger
1
stort løg, hakket1 stort løg, hakket
0.5
økologisk appelsin0.5 økologisk appelsin
1
dl.
appelsinjuice1 dl. appelsinjuice
1
tsk.
knust korianderfrø1 tsk. knust korianderfrø
1
tsk.
rørsukker1 tsk. rørsukker
SAUCE: hvis det er til forret: SAUCE: hvis det er til forret:
0.5
glas
ribsgelè smeltes og røres sammen med0.5 glas ribsgelè smeltes og røres sammen med
0.5
dl.
portvin0.5 dl. portvin
skal af 0.5 appelsin i tynde strimler skal af 0.5 appelsin i tynde strimler
Opskrift:
Steg bacon til det er gyldent. Tilsæt det hakkede løg, og lad dem blive bløde, og fået lidt farve.
Skær leveren i mindre stykker, og op i gryden med dem.
Dernæst kyllingebrystet i tern, den 1/2 appelsin der er skåret i mindre stykker, med skal.
Kog det godt igennem.
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre under låg i 20 minutter.
Blend massen godt til en ensartet masse.
Sørg for at bruge al væden, selvom massen ser ret fugtig ud. Den skal nok stivne. Sæt på køl i nogle timer.
Rør saucen sammen.
Anret på tallerkener, og form pateen til små æg med en ske.
Pynt med appelsinstrimler, og evt lidt grønt.
Tips:
Lækker som forret, men også i allerhøjeste grad i den daglige madpakke. Fedt procent er lavere end i mange købe leverpostejer.
Reducer evt fedtmængden ved kun at bruge 100 g. bacon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5750 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Ellinor Quist Stig - 2009-12-05 10:37:14 En smagsoplevelse! Virkelig god!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider