Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt Helstegt Pattegris

Fyldt Helstegt Pattegris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Helstegt pattegris

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
15 kg.pattegris på 12-15 kg (få slagteren til å gøre den i stand, blandt andet skal den saltes i et halvt døgn)
 
 Fyld:
1 kg.porre
2 kg.løg
500 g.bacon
1 kg.kastanjer uden skal
2 kg.kartofler
3 kg.fars (kalv, svin, kylling og leveren fra grisen)
3 æg
 persille
 hvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Lav farsen af kødet, æggene, porren og løgene som på forhånd er skåret i skiver og surret i smør i en halv time, bacon i terninger, rensede kastanjer, kartofler i små terninger, finhakket persille og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Fyld pattegrisen med farsen. Sy maven til.
Arranger grisen i liggende position (på maven). Pensle med en blanding af olivenolie, peber og urter (salvie, rosmarin) gentagende ganger under stegningen.

Steg ved svag varme, 120-150 grader i 4-5 timer, eller over åben ild i 5-5 1/2 timer. Pas på så ikke de tynde partier revner under grillstegningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 27204 gange,
og udskrevet 488 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kirsten  -  2014-02-21 16:14:04
hvor mange personer er der til