Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Eriks bagte tomater

Eriks bagte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Eril Lok

Indsendt :



Ingredienser:
4 store tomater
100 g.hvid castello
1 spsk.hvidvins eddike
25 g.pinjekerner
 Timian
 Basilikum
 Rosmarin
2 spsk.oliven olie
1 æggeblomme
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær toppen af tomaterne og udhul dem.
Tomatmassen koges sammen med eddiken, ca. 15 min. og presses gennem en si, ( væden skal bruges) mosen blændes og blandes med castello, æggeblomme, krydderier. Pinjekernerne ristes, Ca. halvdelen af pinjekernerne og kommes i tomaterne. Stil tomaterne i et ovnfast fad, hæld væden over og drys med resten af pinjekerner. Bages i ovn ved 175° i ca. 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6872 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu