Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vagtelæg med aioli

Vagtelæg med aioli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Vagtelæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
18 vagtelæg
6 skiverlyst brød
 
 Aioli:
1 æggeblomme
½ tsk.salt
1 tsk.hvidvinseddike
2 fedhvidløg
1 spsk.dijonsennep
1 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Aioli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, først dråbevis siden i en tynd stråle. Pisk indtil mayonnaisen er tyk. Prik og læg vagtelæggene i kogende vand. Lad æggene koge i 3-4 minutter. Afkøl og pil og server æggene med aioli og ristet brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17269 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu