Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bernaise sauce

Bernaise sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Malene Kamilla

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.smør/magarine
5 dl.piskefløde
4 æggeblommer
0.5 grøntsags boulionterning
 karry
 citron
 estregon
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smørret og opløs den halve boulionterning deri, helt. Kog derefter lidt af fløden med i blandingen. Efter dette kommes resten af fløden i sammen med en smule karry, en passende mængde estragon (så det ser pænt ud), lidt citron og salt og peber. Her er det vigtigt at holde igen med kryderierne, da saucen kan smages til til sidst. Æggeblommerne kommes i, og her skal man sørge for at bringe saucen over 70°C, da æggene der er salmonellafri, hvis ikke man bruger pastoriserede æg. Det er værd at nævne at saucen skiller ved kogepunktet, undgå dette!
Smag til sidst saucen til efter behag, og lad saucen stå og varme under omrøring til den ønskede konsistens er opnået.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11928 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sigmund  -  2017-10-27 18:37:50
Den er nem at lave,og smager godt. Saften av en citron.

  -  2010-03-15 15:55:44
rimelig god sauce men du kunne godt skrive hvor meget citron der skulle i men nem at lave og god