Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med asparges

Lammegryde med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1250 g.lammebov
1 l.vand
3 tsk.salt
1 tsk.peber
2 hakkede løg
90 g.hvedemel
1 dl.fløde
1 æggeblomme
1 dåseasparges ca. 275 g
 hakket persille
 


Tilbehør:
Der serveres kogte kartofler til
Opskrift:

Kødet deles i serveringsstykker, koges op og suppen skummes. Der krydres med salt og peber og de hakkede løg, og lagen fra aspargesen tilsættes. Koges ved svag varme, til kødet er mørt. Det tages op og holdes varmt.

Suppen jævnes med en meljævning og koges i ca. 10 min. Saucen legeres med en æggeblomme udrørt i fløde.

Aspargesen anrettes over kødet, saucen hældes over, og der pyntes med hakket persille..







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 4611 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu