Kødet deles i serveringsstykker, koges op og suppen skummes.
Der krydres med salt og peber og de hakkede løg, og lagen fra aspargesen tilsættes.
Koges ved svag varme, til kødet er mørt.
Det tages op og holdes varmt.
Suppen jævnes med en meljævning og koges i ca. 10 min.
Saucen legeres med en æggeblomme udrørt i fløde.
Aspargesen anrettes over kødet, saucen hældes over, og der pyntes med hakket persille.
Der serveres kogte kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(10 stemmer)
Opskriften er vist 5286 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider