Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade Boller

Chokolade Boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.Vand
50 g.Gær
50 g.Sukker
2 tsk.Salt
130 g.Olie
900 g.Hvedemel
175 g.Chokolade (LYS)
 


Opskrift:

Vand og gær røres de øvrige ingredienser kommes i, chokoladen skal i til sidst, der røres godt med røremaskinen/håndpiskeren, og sættes så til hævning i ca. 1/2 time - 3 kvarter.

Æltes godt evt. tilsættes lidt ekstra mel, trilles og hæver så igen til ovnen er varm.

Bages ved 225 grader C alm. ovn i 10 - 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (75 stemmer)

Opskriften er vist 15023 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgitte  -  2015-01-17 20:11:41
Jeg er igang med at bage dem for første gang. Måske en anelse anderledes end tænkt. Følger opskriften for selve bollerne, og tror sjældent jeg har oplevet en dej, der ikke klistrer til bordet, men stadig er klistret... Er det olien, der gør det? Hvis, så skal jeg bruge olie for fremtiden i mit brød. Selve chokolade-delen bruger jeg en plade Marabou, og deler den op i stykker. Hver bolle får et stykke chokolade inden i sig... Kan huske den form for chokoladeboller fra min efterskoletid, og det var bare GULD når de var til eftermiddags/aftenskaffe... Håber disse bliver lige så gode.


Sofie  -  2012-06-06 09:34:10
De var super gode og rigtig luftige :) Kom dog lidt mindre olie i end der står, og de blev stadig fine :D


Mig :D  -  2010-08-20 16:57:20
De var gode, men lidt for klistrede..(trods de fik 19 min, i en ovn på 225 graders varme!).. Men tak alligevel.