Uova strapazzate con funghi porcini

Uova strapazzate con funghi porcini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.friske karl johan svampe
3 flåede tomater fra dåse
8 æg
8 spsk.piskefløde eller sødmælk
 salt
 peber
2 spsk.finthakket persille
1 fedhvidløg
1 spsk.nøddeolie
1.5 spsk.smør
 
Opskrift:
Skær rørhattene i tynde skiver. Fjern tomatkernerne og skær dem i sjettedele. Æggene blandes med fløde eller mælk. Krydres med salt og peber. Persille vendes i. Pres hvidløget. Steg svampene i olie og smør og tilsæt tomat og presset hvidløg. Krydres og holdes varm. I anden gryde laves røræg som blandes med tomater og svampe.





karakterer:
Opskriften er vist 14236 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu