Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Uova strapazzate con funghi porcini

Uova strapazzate con funghi porcini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
250 g.friske karl johan svampe
3 flåede tomater fra dåse
8 æg
8 spsk.piskefløde eller sødmælk
 salt
 peber
2 spsk.finthakket persille
1 fedhvidløg
1 spsk.nøddeolie
 spsk.smør
 


Opskrift:

Skær rørhattene i tynde skiver. Fjern tomatkernerne og skær dem i sjettedele. Æggene blandes med fløde eller mælk. Krydres med salt og peber. Persille vendes i. Pres hvidløget. Steg svampene i olie og smør og tilsæt tomat og presset hvidløg. Krydres og holdes varm. I anden gryde laves røræg som blandes med tomater og svampe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11748 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu