friske karl johan svampe250 g. friske karl johan svampe
3
flåede tomater fra dåse3 flåede tomater fra dåse
8
æg8 æg
8
spsk.
piskefløde eller sødmælk8 spsk. piskefløde eller sødmælk
salt salt
peber peber
2
spsk.
finthakket persille2 spsk. finthakket persille
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
spsk.
nøddeolie1 spsk. nøddeolie
1½
spsk.
smør1½ spsk. smør
Opskrift:
Skær rørhattene i tynde skiver. Fjern tomatkernerne og skær dem i sjettedele. Æggene blandes med fløde eller mælk. Krydres med salt og peber. Persille vendes i. Pres hvidløget. Steg svampene i olie og smør og tilsæt tomat og presset hvidløg. Krydres og holdes varm. I anden gryde laves røræg som blandes med tomater og svampe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 12560 gange, og udskrevet 267 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider