Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Omelet med chorizo og sprød parmaskinke

Omelet med chorizo og sprød parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
6 cm.chorizo
4 skiver parmaskinke
0.5 løg
3 æg
50 g.friskrevet parmesan
1 tomat
1 håndfuld rucola
 Balsamico eddike
 Groftkværnet peber
 Olivenolie
 
Opskrift:
Chorizopølsen skæres i små tern, og løget hakkes. Æg, ost og peber piskes sammen, og tomaten skæres i skiver.

Chorizo og løg steges i lidt olivenolie på en lille pande. Blandingen tages af panden, og der skrues helt ned for varmen. Æggemassen hældes på panden, og når den har stået et par øjeblikke hældes løg og pølse i. Panden dækkes med et låg (eller sølvpapir), og efter ca. 5 min lægges tomatskiverne oven på. Omeletten steger færdig under låg.

Imens steges parmaskinken sprød på en pande, og lægges på fedtsugende papir. Rucolaen skylles og vendes i balsamico og peber.

Anret ved at lægge lidt rucola på en tallerken, et stykke af omeletten ovenpå og til sidst drysses der med stykke af parmaskinken.

Tips:

Pas meget på med brug af salt, da både pølsen og skinken er salte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9747 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Martin  -  2011-11-11 23:04:15
Hvor havner skinken henne - den er ikke med i anretningen... Hvor lang tid skal det steges? 1 min, 10 min, 3 timer, ???