| |
|
Råkost med rødkål og ingefær
Råkost med rødkål og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | spsk. | Citronsaft1 spsk. Citronsaft | 1 | spsk. | Æbleeddike1 spsk. Æbleeddike | 0.5 | tsk. | ingefær0.5 tsk. ingefær | 1 | tsk. | sukker1 tsk. sukker | 1 | tsk. | dijonsennep1 tsk. dijonsennep | 2 | spsk. | Olie2 spsk. Olie | | lidt | korianderblade lidt korianderblade | | | | 3-4 | | gulerødder3-4 gulerødder | 150-200 | g. | rødkål150-200 g. rødkål | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Pynt: Pynt: | | lidt | koriander eller mynte lidt koriander eller mynte | | | |
| |
Pisk Citronsaft, Æbleeddike, fintrevet ingefær, sukker, dijonsennep og olie sammen og tilsæt lidt friskhakket korianderblade.
Vend groftrevne gulerødder og fintstrimlet rødkål i dressingen og smag til med salt og peber.
Lad salaten trække 20 minutter.
Pynt med lidt friskhakket koriander eller mynte.
Tips:
Tilsæt evt. rosiner, soltørrede bær eller fintsnittede tørrede frugter som f.eks. svesker, abrikoser, figner eller dadler.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5668 gange, og udskrevet 107 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|