Start med at bringe en gryde vand i kog, og skold tomaterne, pil skallen af og skær tomaterne i både.
Pil løgne og del dem i 8 stykker.
Hæld det hele i en stor gryde med bullion og hvidløgene. lad den koge i ca 3 timer.
Blend den med en stavblenter og hæl kødbollerne i.
Kog suppehornene og hæld dem i. smag til med salt og servere.
Serveres evt. flûets eller andet godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(37 stemmer)
Opskriften er vist 130403 gange, og udskrevet 2876 gange.
Energi:
KJ total 8732 (2079 kcal)
KJ pr. Pers. 1091 (259 kcal)
Vægt ialt 5516 gram
Vægt pr. Pers. 689 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 158 KJ (37 kcal) Protein 1.7 gram Fedt 1.0 gram Kulhydrat 6.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
MPW - 2012-01-08 13:29:09 Mangler man lidt krydret smag, kan man evt. lige tilsætte en rød chili, som man lige hakker. Husk dog at fjerne kernerne. Så får den et lille bid, men er på ingen måde stærk (jeg er selv ret sart med stærk mad).
- 2011-01-20 12:23:01 Jeg tilsætter fløde så den bliver mere cremet og på toppen pebberodssalat og brasilikum, men hvor er der mange varitoner på tomatsupper.
Rikke - 2010-09-17 22:54:41 Havde nok forventet en hel anden smag af tomat. Suppen er meget sød synes jeg, der mangler noget krydderi i den.
MW - 2010-09-11 12:02:08 tilsæt basilikum helst frisk det giver lige suppen et extra pift smager kanon
Mikkel - 2010-09-11 12:00:38 lækker og nem suppe vil dog spare lidt på løgene næste gang da de giver lidt for meget smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider