Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristede svampe med beurre blanc

Ristede svampe med beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svampe
25 g.smør
2 skalotteløg
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.hvidvin
150 g.smør
 salt
 peber
 evt. Hakket persille
 


Opskrift:

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Sæt dem over i en gryde med hvidvinseddike og hvidvin og kog det ind til det halve (3-5 min.)150 g koldt smør skæres i små tern og piskes i lidt ad gangen. Sovsen holdes varm, men må ikke koge. Smag til med salt og peber.

Svits de istandgjorte svampe på en varm pande i smør og anret dem på varme tallerkner omkranset af sovsen og evt. et drys hakkede krydderurter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11299 gange,
og udskrevet 186 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu