Ristede svampe med beurre blanc

Ristede svampe med beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.svampe
25 g.smør
2 skalotteløg
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.hvidvin
150 g.smør
 salt
 peber
 evt. Hakket persille
 
Opskrift:
Pil skalotteløgene og hak dem fint. Sæt dem over i en gryde med hvidvinseddike og hvidvin og kog det ind til det halve (3-5 min.)150 g koldt smør skæres i små tern og piskes i lidt ad gangen. Sovsen holdes varm, men må ikke koge. Smag til med salt og peber.

Svits de istandgjorte svampe på en varm pande i smør og anret dem på varme tallerkner omkranset af sovsen og evt. et drys hakkede krydderurter.


karakterer:
Opskriften er vist 12485 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu