Pil skalotteløgene og hak dem fint. Sæt dem over i en gryde med hvidvinseddike og hvidvin og kog det ind til det halve (3-5 min.)150 g koldt smør skæres i små tern og piskes i lidt ad gangen. Sovsen holdes varm, men må ikke koge. Smag til med salt og peber.
Svits de istandgjorte svampe på en varm pande i smør og anret dem på varme tallerkner omkranset af sovsen og evt. et drys hakkede krydderurter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12239 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider