Fyld til sandwitch
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lonnie Indsendt : |
|
|
fyld med æg:
Når æggene har kogt i 10min lægges de i koldt vand. Æggene pilles og hakkes og røres sammen med karse, mayonnaise og sennep. Fyld med skinke: Hak skinken fint med en kniv. Bland den med purløg og mayonnaise. Tips: meget nem og lækkert resultat. mayonnaise kan bruges efter behag og konsistens. Smager godt med groft hvidt brød. |
|
Opskriften er vist 7365 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne