friske skovsvampe(f.eks. morkler, kantareller og rørhatte)1 kg. friske skovsvampe(f.eks. morkler, kantareller og rørhatte)
4
spsk.
olivenolie4 spsk. olivenolie
salt salt
peber peber
50
g.
smør50 g. smør
Opskrift:
Skræl græskaret og befri det for kerner. Skær kødet i mindre tern. Ternene lægges i gryde ved svag varme uden tilsætning af fedtstof eller vand. De steges ved meget svag varme og uden låg til al væden er fordampet. Massen skal være meget tør. Lad det herefter køle af og smag til med salt og peber.
Græskarmassen lægges i food-processor sammen med æg og æggeblommer. Pureres til en glat masse. Tilsæt derefter så meget mel, til massen ligner dej. Smag til med salt og peber.
Bring en stor gryde tilsat salt i kog. Med 2 skeer formes boller og disse lægges forsigtigt i det kogende vand. Skru ned for varmen og kog dem 5 minutter eller til de ligger i overfladen af vandet. Læg dem herefter i en si til afdrypning.
Svampene renses og steges i olien. Krydres med salt og peber. Anret sammen med græskar-gnocchi.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17118 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
dorrits - 0000-00-00 00:00:00 hvad hedder morkler på italiensk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider