Sukker og smør røres godt sammen og derefter tilsættes et æg ad gangen. Resten af ingredienserne blandes i dejen. Bemærk at hasselnødder og chokolade skal hakkes, og chokoladen vendes i til sidst
-Dejen hældes i en passende smurt kageform og bages i ca. 45 min. ved 200°C. Den varme kage pyntes med smuldret mørk chokolade.
Tips:
Min erfaring er, at kagen bages i midten af ovnen, og nederst i ovnen de sidste 5-10min for at undgå at de øverste hasselnødder smager brædnt
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14695 gange, og udskrevet 166 gange.
Kommentarer
Kageelskeren - 2010-01-24 19:40:43 Rigtig lækker kage, jeg elsker den
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider