Agurkerne skrælles og flækkes på langs.
Skrab kernerne ud og gem dem til pynt.
Skær agurkerne i skiver og blend dem med hvidløg, yougurt og boullion indtil suppen er skummende. Derefter smages der til med salt og peber.
Den stilles i køleskabet indtil servering.
Bærrerne røres sammen med sukker og eddike og trækker i ½ time og smages til.
Agurke kernerne blendes tilsidst med blåbærrerne og serveres ovenpå suppen som pynt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8230 gange, og udskrevet 170 gange.
Kommentarer
Karina - 2014-06-07 23:09:32 Lækker suppe som "varmt" kan anbefales selvom den er kold ;-)
Brugte dog mindre yoghurt og mindre vand ved boullionen, så det blev en kraftigere suppe. Virkelig lækkert!
Marianne - 2010-09-13 13:10:03 Jeg har lige lavet denne suppe som forrret til en middag for fire personer. Vi var begejstrede. Perfekt i farve og fylde. Blåbær giver godt modspil til den sure og friske agurk.
Lise - 2010-08-09 08:12:24 Smager lækkert en special suppe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider