Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon med gedeostedip

Champignon med gedeostedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Markchampignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
225 g.frisk gedeost
4 spsk.creme fraiche
2 spsk.klippet purløg
450 g.markchampignon
2 æg
 Salt
 peber
75 g.tør brødkrumme
 Olie til stegning
1 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

Rør osten blød i en skål sammen med creme fraiche og purløg. Smag til med salt og peber. Skær store champignon i mundrette stykker. Dyp svampene i sammenpisket æg og dernæst i brødkrumme så de er helt dækket. Varm olien op og steg svampene 1-2 minutter til de er sprøde. Server dem til gedeostedippen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10297 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fru. Ismustifu  -  2011-02-02 08:25:21
Hello, jag kunne got lig opskreften, dæn var ragti goooo ko ost r ekke noet for mej, mæn ge åst r supr... mine 7 børn kune rekti got lig dæn. karli hilsen Fru. Ismustifu