Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon i rødvin

Champignon i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
1/8 l.tør rødvin
1 spsk.koldpresset olivenolie
1 kvistrosmarin (evt. 1 tsk tørret)
1 kvisttimian (evt. 1 tsk tørret)
2 skalotteløg
4 fedhvidløg
150 g.champignon
2 spsk.finthakket persille eller lidt frisk timian
 peber
 


Opskrift:

Til ragouten koges rødvin, olivenolie, rosmarin, timian og 1/8 liter vand op. Skalotte pilles og kvartes og kommes i retten sammen med de hele pillede hvidløg. Koges under låg ved svag varme i ca. 10 min. Champignon renses, kvartes eller skæres i halve afhængig af størrelsen. Koges med i retten ca. 10 minutter. Skalotteløg og hvidløg tages op med lille hulske og stilles tilside. Krydderurtekviste tages op (har du brugt tørrede krydderier, lad dem blive i retten). Lad retten koge ind til det halve uden låg. Når retten er kogt ind drysses den med finthakket persille og smages til med friskkværnet peber. Servér svampene kolde eller varme. Laves retten dagen før og stilles i køleskab giver det en større aroma i retten og svampene bliver helt rødfarvede. 150 kcal 4 g Protein / 8 g Fedt / 7 g Kulhydrat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23360 gange,
og udskrevet 427 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu