mørk rørsukker eller farin200 g. mørk rørsukker eller farin
1.5
dl.
olie1.5 dl. olie
3
dl.
revet squash3 dl. revet squash
1
spsk.
stødt kanel1 spsk. stødt kanel
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
350
g.
hvedemel350 g. hvedemel
75
g.
rosiner75 g. rosiner
75
g.
grofthakkede hasselnøddekerner75 g. grofthakkede hasselnøddekerner
1
dl.
revet squash1 dl. revet squash
0.5
dl.
rørsukker0.5 dl. rørsukker
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende, og pisk olien i. Rør revet squash, kanel og salt i æggemassen. Rør hvedemel, bagepulver, rosiner og nødder i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme, drys med revet squash og rørsukker, og bag dem ved 180 grader i ca. 25 minutter. Mærk efter med en strikkepind, hvis der sidder dej på pinden, er kagerne ikke færdige.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(7 stemmer)
Opskriften er vist 10146 gange, og udskrevet 271 gange.
Kommentarer
Jette - 2013-08-05 13:56:16 Har lige bagt disse muffins. Jeg syntes de er helt vildt gode og jeg fik 14 alm. muffins og 12 små muffins ud af det. Dryssede ikke squashen på dem, er ikke nødvendig. Er ret sikker på at børnene bliver vilde med dem.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider