Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte svampe med gedeost og skinke

Bagte svampe med gedeost og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 meget store champignoner
½ dl.olivenolie
2 spsk.hakket persille
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
4 tynde skiver lufttørret skinke
4 skivergedeost, ca. 2 cm tykke
 


Opskrift:

Rens svampene og fjern stokken. Læg dem på hovedet på en bageplade med bagepapir. Bland olie, citronsaft, persille, salt og peber til en marinade og pensl det på svampene. Sæt dem i ovnen 5-6 min. ved 250 grader. Tag svampene ud. Skær evt. fedtkanter af skinken og læg en skive i hver af svampene. Læg en skive gedeost øverst. Kværn peber over, og sæt dem atter i ovnen 5-7 min., til lige inden osten revner og er gylden. Servér svampene lune med hakket persille og brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (27 stemmer)

Opskriften er vist 22956 gange,
og udskrevet 914 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-03-20 12:46:42
Smagte virkelig godt! Brugte dem som tilbehør til hovedret.