Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Funghi al funghetto

Funghi al funghetto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
300 g.friske karl johan svampe
 salt
 peber
1 løg
3 spsk.finthakket bredbladet persille
6 spsk.olivenolie
2-3 fedhvidløg
 


Opskrift:

Svampene renses og skæres i skiver. Gives et kort opkog i letsaltet vand. Sigtes og overhældes med iskoldt vand. Svampene tørres godt af i køkkenrulle. Imens pilles hvidløg og løg. Løget finthakket og hvidløget presses. Olivenolien opvarmes sammen med løg, hvidløg og persille. Svampene tilsættes og steges godt igennem under stadig omrøring. Krydres og anrettes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22077 gange,
og udskrevet 422 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu