Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vesterhavspande

Vesterhavspande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Eddie

Indsendt :



Ingredienser:
10 g.smør
1 spsk.hakket zittauerløg
1 tsk.ketchup
0.125 tsk.cayennepeber
2 tsk.hvedemel
0.5 fedfriskpresset hvidløg
0.5 dl.hvidvin
1 dl.hummerbouillon
1.5 18% fløde
0.5 tsk.presset citron
0.75 tsk.tørret dild
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smet smøret uden at det bruner i en gryde. Svits løg, hvidløg, cayennepeber og ketchup i ca 1 min. Drys mel over den svitsede blanding og bag den godt sammen. tilsæt hvidvin, hummerbouillon og madlavningsfløde og bring den i kog. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad sovsen koge ved jævn varme i ca 5 min. rør af og til. Smag til


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4638 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu