Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Østerssvampe med limecreme

Østerssvampe med limecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.østerssvampe
2 ubehandlede limefrugter (skal og saft)
3 dl.piskefløde
12 skiverlimefrugt
 smør til stegning
1 bdt.persille
 


Opskrift:

svampene renses, skylles og lægges på et klæde. Svampene steges hårdt i smør, saften fra 1 lime hældes på, og limeskallen vendes i til sidst. Fløden og saften fra 1 lime koges tyk og smags til med salt og peber. Svampene vendes i. Limeskiverne steges let i smør.

Anretning:
Svampestuvningen lægges i midten af en varm tallerken. Limeskiverne lægges i kanten. Der pyntes med hakket persille, og der serveres ristet rugbrød til. Andre svampe end østershatte kan anvendes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13267 gange,
og udskrevet 306 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-12-27 20:50:08
man renser aldrig svampe i vand!