Østerssvampe med limecreme
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Indsendt : |
|
|
svampene renses, skylles og lægges på et klæde. Svampene steges hårdt i smør, saften fra 1 lime hældes på, og limeskallen vendes i til sidst.
Fløden og saften fra 1 lime koges tyk og smags til med salt og peber. Svampene vendes i. Limeskiverne steges let i smør.
Anretning: Svampestuvningen lægges i midten af en varm tallerken. Limeskiverne lægges i kanten. Der pyntes med hakket persille, og der serveres ristet rugbrød til. Andre svampe end østershatte kan anvendes. |
|
Opskriften er vist 15911 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-27 20:50:08 man renser aldrig svampe i vand! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne