ubehandlede limefrugter (skal og saft)2 ubehandlede limefrugter (skal og saft)
3
dl.
piskefløde3 dl. piskefløde
12
skiver
limefrugt12 skiver limefrugt
smør til stegning smør til stegning
1
bdt.
persille1 bdt. persille
Opskrift:
svampene renses, skylles og lægges på et klæde. Svampene steges hårdt i smør, saften fra 1 lime hældes på, og limeskallen vendes i til sidst.
Fløden og saften fra 1 lime koges tyk og smags til med salt og peber. Svampene vendes i. Limeskiverne steges let i smør.
Anretning:
Svampestuvningen lægges i midten af en varm tallerken. Limeskiverne lægges i kanten. Der pyntes med hakket persille, og der serveres ristet rugbrød til.
Andre svampe end østershatte kan anvendes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14182 gange, og udskrevet 329 gange.
Kommentarer
- 2013-12-27 20:50:08 man renser aldrig svampe i vand!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider