Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Savoykålsuppe med pære og ingefær

Savoykålsuppe med pære og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 dl.grønt -eller hønsebouillon
300 g.savoykål, helst de grønne blade
300 g.pære
2 dl.piskefløde
2 dl.hvidvin
1 løg
30 g.skrællet ingefær
½ tsk.tørret fennikel
1 spsk.sukker
2 spsk.smør
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Skær ingefær og løg i mindre stykker. Skær det grove af kålbladene bort og del dem så i mindre stykker. Blanchér 1 minut i rigeligt kogende vand tilsat salt. Skær pæren i terninger - fjern kernehuset. Sauter løg, ingefær og kål i smørret. Tilsæt hvidvin, pærer, fennikel og bouillon. Kog suppen op, læg låg på, skru ned på middel blus og lad suppen simre 15 minutter. Blend dyret, hæld det tilbage i gryden, smag til med salt og peber og evt. hvidvin. Pisk fløde til skum og server til og med suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12707 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lina  -  2012-09-16 21:23:16
Synes det er en mærkelig opskrift. Hvorfor bruger I udtrykket "blend dyret", når I mener "blend suppen". Endvidered er angivet 1 spsk sukker. Men den er ikke med i opskriften.