skært oksekød - klump oksegrydesteg eller hvad der nu kan erhverves1000 g. skært oksekød - klump oksegrydesteg eller hvad der nu kan erhverves
200
g.
bacon tern200 g. bacon tern
2-3
store løg2-3 store løg
6-8
fed
hvidløg6-8 fed hvidløg
1
pk.
soltørrede tomater á 150 g1 pk. soltørrede tomater á 150 g
1
stor peberfrugt1 stor peberfrugt
1-2
friske chilli eller tørrede piri-piri (Pas på! De er STÆRKE som bare, kan udelades men de tilsætter suppen et dejligt pift og giver sved på panden en kold vinterdag)1-2 friske chilli eller tørrede piri-piri (Pas på! De er STÆRKE som bare, kan udelades men de tilsætter suppen et dejligt pift og giver sved på panden en kold vinterdag)
1.5
spsk.
paprika1.5 spsk. paprika
1
pakke
frosne champignon (frosne giver mere smag til suppen men friske kan naturligvis også bruges)1 pakke frosne champignon (frosne giver mere smag til suppen men friske kan naturligvis også bruges)
6-8
mellemstore kartofler6-8 mellemstore kartofler
salt salt
peber peber
Maizena til jævning af suppen Maizena til jævning af suppen
Opskrift:
Kødet skæres i tern. Koldt vand hældes ved til 4 cm over kødet. Du kan akltid komme mere vand på.
Læg de soltørrede tomater i blød i vand - gem væden til suppen, der er god smag i.
Hak løg groft og hvidløg fint. Skær peberfrugten i tern.
Når suppen er ved at koge skummes den godt.
Saltes og skummes igen.
Kom bacon i, pas på den ikke klumper sammen.
Peber, paprika og piri-piri tilsættes.
De udblødte tomater hakkes og tilsættes sammen med løg, hvidløg og peberfrugt.
Kog kødet efter anvisning for den kvalitet du har valgt.
Skræl og skær kartoflerne i tern.
Tilsæt kartoflerne og champignon når kødet er ved at være mørt og jævn suppen med maizena når kartoflerne er kogte.
Skal suppen ikke spises med det samme så sæt gryden til afkøling i koldt vand i køkkenvasken.
Tips: Du kan sætte ekstra smag til suppen med Oscar kalvebouillon
Tips:
Denne suppe er fyldt med saft og kraft. Det er min egen hjemmestrikkede opskrift.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(12 stemmer)
Opskriften er vist 25259 gange, og udskrevet 604 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider