Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildsvinesylte - Vildsvine sylte

Vildsvinesylte - Vildsvine sylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vildsvinebov med ben
2 gulerødder
2 store løg
50 g.spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvist frisk timian
2 cl.Cognac
 husblas
 
Opskrift:
Vildsvineboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grøntsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at vildsvineboven er godt mør.

Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern.

Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i.

Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter.

Serveres f.eks. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6858 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helene  -  2012-11-20 18:16:15
...jeg tror ikke du ved hvad blancheres betyder