Lav en marinade på citron, lime, olivenolie og salt, peber - anvendt både skald og juice fra citronen og lime, alt efter smag. Skær laksen i tynde skiver, og mariner den i mindst en time. Skær eller knæk den trevlede stilk fra aspargesene. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Blancher aspargesene ved at lægge dem i kogende vand, og tag dem op igen så snart vandet koger op. Smid dem direkte i iskoldt vand.
FENNIKELCREME: Finhak fennikel og scarlotteløg og svits i rapsolien. Tilsæt kyllingebouillon, fløde og cremefraiche. Kog den sammen til en ensrtet konsistens. Anret laksen med fennikelcremen og pynt med grønt
Tips:
Serveres med et godt brød
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9956 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider