Italiensk bønnesuppe med pesto

Italiensk bønnesuppe med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sillemille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.olivenolie
1 løg
2 fedhvidløg
200 g.udblødte butterbeans
75 g.kartofler
3 dl.grøntsagsbuollion
 Salt
 peber
2 tsk.pesto
50 g.groft brød
 
Opskrift:
Kog de udblødte bønner i rent vand i 40 min. Hæld vandet fra.

Pil og hak løg og hvidløg, steg det i olie, og tag det af varmen. Skræl kartofler, og skær dem i tern. Kom bønner, kartoffel og bouillon i gryden med løg, og tænd igen. Lad det hele koge under løg i 20 min., til kartoffelstykkerne og bønner er møre.

Kom halvdelen af pestoen i gryden og blend det hele til en cremet suppe. Server suppen med en teskefuld pesto på toppen og groft brød til.

Tips:

Butterbeans fås udblødte på dåse. Du kan også selv udbløde tørrede bønner natten over. Gør du det, skal du bruge 75 gram i tørret vægt.





karakterer:
Opskriften er vist 5353 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu