Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordskokkesuppe med rejer og trøffelolie

Jordskokkesuppe med rejer og trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sillemille

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.jordskokker (renset vægt)
0.5 løg
2.5 dl.grønsagsbullion
0.5 dl.hvidvin (eller vand med citronsaft)
 salt
 peber
50 g.rejer
0.5 tsk.trøffelolie (brug alternativt olivenolie og lun 0.5 fed finthakket hvidløg i olien)
50 g.groft brød
 
Opskrift:
Skræl jordskokkerne og skær dem i kvarte. Skær løget i både og kog begge dele i boullion i 15 min., til det er helt mørt. Blend med hvidvin og smag til med salt og peber. Bring igen suppen i kog, og læg rejerne i, så de bliver varme. Ved servering dryppes lidt olie over suppen og den spises straks.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på jordskokkesuppe

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16674 gange,
og udskrevet 364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu