Hovedsalat på dansk
Hovedingrediens : Salat - Alm. hovedsalat Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pil de grove blade af salaten, del hvert hoved i fire- seks stykker. Skyl salaten grundigt. Slyng den tør i et klæde eller i salatkurven. Rør en dressing af fløde og eddike. Smag til med salt, sukker og peber. Vend i salaten sammen med klippet karse efter behag.
|
|
Opskriften er vist 16065 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne