Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønne ris

Grønne ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pipsen

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.ris
1 lille løg
1 spsk.olie
5.5 dl.grøntsagsbouillon
250 g.kugler af frossen spinat
1 pk.frosne Knorr italienske krydderurter
1.5 dl.græsk yoghurt
2-3 spsk.fintrevet parmesan
1 tsk.st. koriander
30 g.ristede pinjekerner
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits det hakkede løg i olien, uden at det tager farve. Kom risene i og rør til de ser fedtede ud. Hæld bouillonen over, bring det i kog og dæmp varmen. Kog under låg ved svag varme i ca. 15 min. Rist imens pinjekernerne på en tør pande. Gem dem til pynt. Rør spinat, krydderurter, parmesan og koriander i risene og rør til spinaten er opløst. Tilsæt græsk yoghurt og smag til med salt og peber. Pynt med pinjekernerne inden serveringen.

Tips:

Smager skønt til kyllingefillet, fisk eller bøf. Har med stor succes også haft den som ret i en buffet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4530 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu