Grønne ris
Indsendt af : Pipsen Indsendt : |
|
|
Svits det hakkede løg i olien, uden at det tager farve. Kom risene i og rør til de ser fedtede ud. Hæld bouillonen over, bring det i kog og dæmp varmen. Kog under låg ved svag varme i ca. 15 min. Rist imens pinjekernerne på en tør pande. Gem dem til pynt. Rør spinat, krydderurter, parmesan og koriander i risene og rør til spinaten er opløst. Tilsæt græsk yoghurt og smag til med salt og peber. Pynt med pinjekernerne inden serveringen.
Tips: Smager skønt til kyllingefillet, fisk eller bøf. Har med stor succes også haft den som ret i en buffet. |
|
|
Opskriften er vist 5362 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne