Kommentarer
Johnny - 2014-01-11 15:45:40 Førby. Når den er bagt, skal du tage den ud af formen. Og 5 minutter efter, skal den den i en frysepose som lukkes. Så vil kondensvandet inde i posen blødgøre skorpen. Og den forbliver der til du skal spise den. Derfor må man heller ikke komme den i fryseren før end den er kold. Gnid gerneposen omkring brødet så den får alt fugten. Og derefter, når den er kold kan brødet kommes i fryseren.
Johnny - 2014-01-09 23:45:35 Førby. Når den er bagt, skal du tage den ud af formen. Og 5 minutter efter, skal den den i en frysepose som lukkes. Så vil kondensvandet inde i posen blødgøre skorpen. Og den forbliver der til du skal spise den. Derfor må man heller ikke komme den i fryseren før end den er kold. Gnid gerneposen omkring brødet så den får alt fugten. Og derefter, når den er kold kan brødet kommes i fryseren.
Johnny - 2014-01-08 23:44:32 Førby. Når den er bagt, skal du tage den ud af formen. Og 5 minutter efter, skal den den i en frysepose som lukkes. Så vil kondensvandet inde i posen blødgøre skorpen. Og den forbliver der til du skal spise den. Derfor må man heller ikke komme den i fryseren før end den er kold. Gnid gerneposen omkring brødet så den får alt fugten. Og derefter, når den er kold kan brødet kommes i fryseren.
førby - 2012-10-12 09:43:45 Rugbrødet smager dejligt men skorpen er meget hård. Gør jeg noget galt ?
Lea Andersen - 2010-09-13 16:21:46 Mine unger er vilde med det her rugbrød! Jeg tilsætter enten ahornsirup, honning eller finthakkede dadler for at søde det en anelse.
|