Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødestuvet romainesalat

Flødestuvet romainesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 stortromainesalat
1 løg
2 fedhvidløg
2 tsk.smør
1 dl.fløde 13%
 Salt
 peber
1 knsp.reven muskatnød
2 storetomater
 


Opskrift:

Skær rodskiven af salaten og pluk bladene fra hinanden. Bring rigeligt velsaltet vand i kog og blanchér salatbladene kort. Hæld vandet fra og skyl bladene i meget koldt vand. Lad dem dryppe af. Pil løg samt hvidløg og hak det meget fint. Smelt smørret i en gryde og svits løg samt hvidløg. Skær salatbladene i 2 cm brede strimler. Kom dem i gryden og damp det let. Hæld fløden ved. Krydr med peber samt reven muskat og damp under låg ved kraftig varme 3-4 minutter. Skyl og tør tomaterne. Del dem i kvarte, skær blomsten ud og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern. Anret romainesalaten i en skål og drys tomatterningerne over. Serveres til æggeretter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9562 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

birgitte  -  2008-09-06 19:06:56
hejsa en nem ret men mangler dog lidt smag jeg har tilsat hvidløg som lige sætter prikken over i i retten!